Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Woensdag 12 augustus 2020
onbewolkt 24° Onbewolkt

Roosmarijn begint een "Drive Thru"

Zondag 22 maart 2020, 14:42u

Zeer belangrijk nieuws van Bloembinders Roosmarijn :

 

Beste klanten,
Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus zien wij ons als eigenaars van Roosmarijn genoodzaakt steeds extra maatregelen te nemen om de veiligheid van onszelf, ons personeel met hun gezinnen en onze klanten te waarborgen.

 

Het was afgelopen weekend erg druk in de winkel en dat is fijn maar voelde niet veilig meer, niet voor ons betekent ook niet voor u als klant. De regel om afstand te houden werd niet goed nageleefd en er liepen hoestende mensen door de winkel.

 

We zullen in deze tijden creatief moeten zijn, dus vanaf aanstaande dinsdag zullen we gaan werken met een soort drive thru voor onze winkel!
U kunt buiten uitzoeken wat u wilt; boeketten, toeven, tulpen, hyacinten, bossen losse bloemen, tuinplanten etc. en afrekenen in de ingang van de winkel en liefst contactloos betalen.

 

De winkel zelf zal dus niet meer toegankelijk zijn voor klanten, voor ons aller veiligheid. Wij kunnen zo in de winkel op een veilige manier werken aan boeketten en ander bloemwerk.
Wilt u iets specifieks laten maken, bel dan naar de winkel dan zorgen we dat het voor u klaar staat.

> artikel gaat verder onder de afbeelding <Bestellen & bezorgen
Uiteraard blijft de mogelijkheid om bloemen te bestellen en te laten bezorgen, waar al heel veel klanten op dit moment dankbaar gebruik van maken en waar we extra bezorgers voor zullen inschakelen. Binnen Vlaardingen kan dit voor het voordelige tarief van 1 euro en in Maassluis/Schiedam voor 2,50 euro. Dit kan makkelijk worden besteld in de webshop http://www.roosmarijn-bloembinders.nl/webshop als kortingscode vul je de plaatsnaam in, waarna er een korting van het totaal af gaat.

 

Wij hopen en vertrouwen erop dat u begrip heeft voor de situatie en samen zullen we ervoor zorgen dat we op een veilige manier met elkaar om kunnen blijven gaan.

 

Nogmaals misschien ten overvloede; houdt afstand en zorg voor elkaar, bijvoorbeeld door een lief bloemetje te sturen!
Dank voor uw begrip en we hopen dat dit allemaal gauw voorbij mag zijn en we u weer gastvrij in onze winkel mogen ontvangen!

 

Met vriendelijk groet,
Marnix en Roos Alderliesten629 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 22 maart 2020, 14:54