Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 1 december 2020
bewolkt Bewolkt

Minimaal 1,5 meter afstand !

Zaterdag 21 maart 2020, 17:02u

Minimaal 1,5 meter afstand !

 

We weten het nu allemaal vast wel, dat om de verspreiding van Coronavirus af te remmen we met z'n allen minimaal 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Maar met dit mooie voorjaarsweer kan dit knap lastig zijn. Lekker naar buiten is toch wat wij graag willen. Dat mag ook wel, maar zoek mekaar niet te dichtbij op.

 

Houd 1,5 meter afstand !!

 

De afgelopen 24 uur (nu 21 maart) zijn er 637 bevestigde patiënten met Coronabesmetting bijgekomen en staat de teller nu landelijk op 3631 Corona patiënten. En dit gaat elke dag sneller. In Braband liggen de IC bedden nu vol met patienten die heel ernstige klachten hebben, waardoor er inmiddels moet worden uitgeweken naar IC bedden boven de rivieren. In Vlaardingen zijn er nu 12 bevestigde Corona patiënten.

 

Beste mensen, om het virus toch wat af te remmen is het nu echt noodzakelijk om afstand te houden van elkaar in het Oranjepark, de speeltuin, het winkelcentrum, op het pleintje om de hoek, in de bus, in de metro of bij het gamen !Wat je ermee bereikt met deze minimale afstand van 1,5 meter zie je heel duidelijk in onderstaande afbeeldingHelp mekaar en deel dit bericht !

Vertel het iedereen, praat erover, spreek mekaar erop aan en dus : zorg goed voor elkaar !1217 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 24 maart 2020, 23:19