Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Donderdag 9 juli 2020
motregen 16° Motregen

Digitaal vitaal door E-Fitness, gewoon op de Ipad !

Vrijdag 20 maart 2020, 20:22u

Digitaal vitaal door E-Fitness, gewoon op de Ipad !

 

Van outdoor training, nu naar indoor training

 

De Vlaardingers zitten op dit moment veelal thuis door het Coronavirus en kunnen hierdoor helaas niet naar de sportschool of sportclub. Het Coronavirus heeft zo een grote impact op onze normale levenstijl, waarbij het zeker nu belangrijk is om gezond en sterk te blijven. Zowel fysiek als mentaal.

 

2CoachMe Academy is het vitaliteitsbedrijf in Vlaardingen wat zich focust op de fysieke en mentale ontwikkeling van volwassenen, dit door middel van training & coaching. Zij zijn afgelopen week gestart met het aanbieden van gratis E-Fit video trainingen.

“Op deze manier willen we iedereen twee keer per week een leuke training met krachtoefeningen aanbieden die je op elk gewenst niveau mee kunt doen”; zegt Wout van Dooren (oprichter 2CoachMe).

De jongste deelnemer is 14 lentes jong en de oudste 68 jaar.


Normaliter gebeurt het trainen van 2CoachMe in het Oranjepark bij de Watertoren van Vlaardingen


E-Fit trainingen duren ca. 35 minuten

Normaliter trainen we in het Oranjepark bij de Watertoren van Vlaardingen, maar helaas zijn deze groepstrainingen door het coronavirus niet meer verantwoord en lossen we dit nu dus op door online te gaan. De E-Fit trainingen duren circa 35 minuten en je hebt er geen speciale attributen voor nodig. Ook delen we in de video's praktische tips op het gebied van vitaliteit in relatie tot het aanpassen van de leefstijl.



Verpleegsters in ziekenhuis deden al mee

De eerste reacties zijn zeer positief en motiveren mij als coach enorm. De training werd zelfs eenmalig tussen de bedrijven door in het ziekenhuis uitgevoerd door enkele verpleegsters.

“Het bracht zeker even leven in de tent en konden zo daarna weer met positieve vibes er tegenaan”, vertelt verpleegster Manon.

De E-Fit training wordt naast Vlaardingen zelfs ook in Abu Dhabi goed ontvangen.

 

Doe GRATIS en vrijblijvend mee

Wil jij nu ook vrijblijvend en gratis gebruik maken van de E-Fit trainingen, stuur dan een mail naar 2coachme@outlook.com en je ontvangt vervolgens 2 x per week een gratis E-Fit trainingsvideo.



731 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 20 maart 2020, 20:28