Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 6 april 2020
onbewolkt 12° Onbewolkt

Moois van Mooy deelt bloemen uit bij zorginstellingen

Vrijdag 20 maart 2020, 12:19u

Moois van Mooy deelt bloemen uit bij zorginstellingen

Danny Mooy brengt het zonnetje in huis !

 

Vrijdagmorgen 20 maart was Danny al vroeg op pad om bij een bloemenkweker in het Westland héél véél bloemen op te halen. Dit keer niet voor zijn bloemenwinkel aan de Fransenstraat. “Nee, dit keer niet meteen naar de zaak. Deze zijn voor de zorginstellingen in Vlaardingen, die wel wat sfeer in huis kunnen gebruiken”, aldus Danny.


José ontvangt voor zorginstelling Vaartland oa rode rozen en Amaryllisen


De actie komt vanuit de bloemenkwekers in het Westland. Daar staan nu hele partijen onverkochte bloemen stil, omdat de bloemenexport en levering aan veel bedrijven compleet ingezakt is. De kwekers hebben met liefde een mooi product gemaakt, wat pijn doet als deze bloemen dadelijk vernietigd moeten worden.

 

Omdat jij zorgt breng ik bloemen

Hieruit is de actie “Omdat jij zorgt breng ik bloemen” ontstaan. Initiatiefnemer Kwekerij Lugt Lisianthus heeft hiervoor een aantal medekwekers benaderd, die maar wat graag meewerken aan deze actie. Zodoende haalde Danny vanmorgen een bus vol bloemen op in het Westland.De zorginstellingen Meerpaal, Vaartland en Soenda zijn vrijdagmorgen mooi voorzien van fleurige bloemen door het team van Moois van Mooy en dat doet Danny goed. “Al die mooie gezichten, als ze die mooie bloemen zien aankomen. Dat doet mij nu goed”, aldus een trotse Danny !

 

Danny wil graag de volgende kwekers heel hartelijk bedanken voor hun medewerking: Lugt Lisianthus, Vreeken SK Rozen, Holstein Flowers, Beyond Chrysant, Arend Rozen,Van der Ende, Bredefleur, Berg Rozen, Qualily, Moerman Lelie en Piet Vijverberg.


Ook zorginstelling Soenda is goed in de bloemen gezet


855 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 21 maart 2020, 15:53