Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 16 april 2024
half bewolkt Half bewolkt

CDA’ers geven vrijwilligers Valentijnstaart

Zondag 16 februari 2020, 16:22u

Valentijnstaart voor team Rode Kruis Waterweg-Noord


CDA’ers geven vrijwilligers Valentijnstaart

 

Iets doen voor een ander. Dat maakt van Vlaardingen een nog fijnere stad om te wonen. Veel Vlaardingers doen vrijwilligerswerk. Zij verdienen waardering, vindt het CDA Vlaardingen. Daarom geeft deze partij op Valentijnsdag aan drie vrijwilligersorganisaties een Valentijnstaart: het Rode Kruis Waterweg-Noord, het klusteam van Hockeyclub Pollux en de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen.

 

Gemeenteraadslid Marieke Thommis: ‘Vrijwilligers en hun organisaties kunnen rekenen op steun van het CDA. Of iemand nu actief is als lid of bestuurder van een vereniging, of mantelzorger, of als goede buur, ze doen allemaal waardevol werk.’

Voor het CDA is Valentijnsdag een goede aanleiding voor de actie. Thommis: ’Zeker, want we houden van alle Vlaardingse vrijwilligers.’

>> artikel gaat verder onder de taarten <<



 

Team Rode Kruis Waterweg-Noord

De taart voor het Rode Kruis is voor de vrijwilligers die zich inzetten bij allerlei evenementen in onze stad. Wat er ook georganiseerd wordt, altijd kunnen de bezoekers rekenen op de hulp van deze hardwerkende vrijwilligers.

 

Klusteam van hockeyvereniging Pollux

Week in, week uit maken allerlei mensen het voor anderen mogelijk om te sporten. Daarom geeft het CDA Vlaardingen dit jaar een taart aan het klusteam van hockeyvereniging Pollux. De teamleden zorgen voor tiptop velden, en het complex staat er ook altijd goed bij. Ze zijn onmisbaar voor de club.

 

Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen

De vrijwilligers van de Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen verzorgen de festiviteiten rondom Koningsdag, de herdenking van de gevallenen op 4 mei en de Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit jaar is heb helemaal bijzonder, omdat Nederland 75 jaar vrijheid viert. Daarom vinden er allerlei extra festiviteiten plaats. Reden om ook de vrijwilligers van deze stichting een taart te geven.

 

De Valentijnstaarten zijn donderdagavond 13 en vrijdag 14 februari aan de vrijwilligers gegeven tijdens een bezoek van een groep actieve CDA-leden.



1106 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 16 februari 2020, 16:34