zware motregen Zware motregen

Karaktervol CWO speelt gelijk tegen Sparta (av) 3-3

Zondag 26 januari 2020, 21:42u

Karaktervol CWO speelt gelijk tegen Sparta (av) 3-3'

In een wedstrijd met veel kansen leek Sparta in de tweede helft de overwinning naar zich toe te trekken. CWO dat in de gehele wedstrijd niet onderdeed voor Sparta kwam echter goed terug en had ook de beste kansen op de overwinning.

In de beginfase was het vooral Sparta dat aan de bal was. Toch was het CWO dat in de 7e minuut al op voorsprong kwam bij de 2e corner. De bal werd door Mike van der Meer goed in het strafschopgebied gebracht, kwam voor de voeten van Steve de Brito die de doelman kansloos liet 1-0. Een paar minuten later had CWO zelfs de kans de voorsprong te verdubbelen maar Jurgylio Limon, die een uitstekende wedstrijd speelde kon net niet bij de bal. In de 30e minuut was het een Sparta aanvaller die bij een corner helemaal vrijgelaten werd en vrij kon inkoppen 1-1.

In de 55e minuut werd een lange bal gegeven op een van de aanvallers van Sparta die de bal doorkopte en een andere aanvaller vrij voor het doel zette die faalde niet 1-2.

Zeven minuten later leek de wedstrijd gespeeld toen de goed leidende scheidsrechter De Winter de bal op de stip legde na een overtreding op één van de Sparta aanvallers. Keeper Ian Slagboom was kansloos 1-3.

CWO liet het er echter niet bij zitten. Rachid Bouali, die lang geblesseerd was werd in de 65e minuut in het veld gebracht en bij zijn eerste balcontact schoot hij de bal van 20 meter hard op de paal.

De rebound kon in eerste instantie nog gestopt worden maar Rick van der Struis maakte er 2-3 van. In de 76e minuut passeerde Jurgylo Limon twee verdedigers van Sparta en leek op weg naar een treffer. Hij werd echter onderuitgehaald en ook hier wees de scheidsrechter direct naar de stip. Rick van der Struis schoot onberispelijk in 3-3.

Rachid Bouali was in de 87e minuut nog dicht bij een treffer, zijn schot kon echter met veel moeite gestopt worden door de keeper van Sparta.

In de blessuretijd ging ook een schot van Mike van der Meer net over het doel.

Zaterdag gaat CWO op bezoek bij Vitesse Delft.