Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Dinsdag 1 december 2020
bewolkt Bewolkt

Zonnepanelen aanschaffen is geen normale aankoop, het is een bewuste investering.

Maandag 13 januari 2020, 21:37u

Zonnepanelen aanschaffen is geen normale aankoop, het is een bewuste investering.

 

Gewoon zomaar een paar zonnepanelen aanschaffen is een slecht idee. Zonnepanelen zijn te koop bij Zweedse meubelgiganten, blauwe internetbedrijven en zelfs op Aziatische snel-bestel websites. Waarom is zonnepanelen gewoon zomaar snel kopen dan een slecht idee?

 

Een nieuwe spijkerbroek heeft u nodig, een eettafel heeft u nodig, maar zonnepanelen niet. Wel kunt u ervoor kiezen om te investeren in zonnepanelen. Wanneer u een product koopt, bent u geïnteresseerd in de kwaliteit, de levensduur, de opbrengst. Maar wat vraagt u aan de bank wanneer u een investering wilt doen?

 

Op vrijdagavond 31 januari krijgt u tijdens een informatieavond antwoord op alle vragen die u heeft omtrent zonnepanelen – en ook op vragen die u nog niet had. Waar moet ik op letten bij het investeren in zonnepanelen? Waarom leveren mijn zonnepanelen niet op wat ik hoopte? Welke ontwikkelingen kunnen we verwachten in de toekomst? Draagt het hebben van zonnepanelen eigenlijk wel positief bij aan de klimaatambities? Waarom moet ik niet klakkeloos in zee gaan met Zweden en Aziaten? Zijn er subsidies beschikbaar? Wat is mijn rendement of wat zou mijn rendement moeten zijn?

 

Tijdens de informatieavond worden deze vragen beantwoord en krijgt u – onder het genot van een kopje koffie – de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan onze zonnestroom experts. Ook kunt u verschillende zonnepanelen bekijken – van de goedkoopste tot de mooiste en van de kleinste dakpan-zonnecellen tot de panelen met de hoogste opbrengst.

Aan het einde van de avond bent u bewust van de mogelijkheden en de markt, en kunt u een weloverwogen keuze maken wanneer u toe bent aan een investering in zonnepanelen.  

 

De informatieavond wordt georganiseerd door Zonnepanelen Vlaardingen bij Polderpoort Vlaardingen aan de Watersportweg 11.

U bent welkom vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

 

Vanwege verwachte drukte wordt aanmelden aangeraden, u kunt zich aanmelden door te mailen naar nina@zpvl.nl. Tot dan!765 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 31 januari 2020, 21:15