Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Zaterdag 30 mei 2020
onbewolkt 15° Onbewolkt

Meezing-kerstconcert in Grote Kerk tijdens Kerstmarkt

Woensdag 20 november 2019, 22:01u

foto Elly Domenie


Meezing-kerstconcert in Grote Kerk tijdens Kerstmarkt

Doe gezellig mee, want niets is leuker dan samen zingen!

 

Tijdens de 'Kerst in Vlaardingen' wordt dit jaar voor de eerste keer een groot meezing-kerstconcert georganiseerd in de Grote Kerk op de Markt, op vrijdagavond 13 december van 18.45-19.50 uur.

 

Het Groot Vlaardings Koor is de drijvende kracht achter deze geweldige muzikale ervaring, dus u bent verzekerd van een vrolijke avond in kerstsfeer, waarbij u zelf een grote rol speelt.

 

Onder de bezielende leiding van dirigent Jan Wilmer en Ben de Bruijne trakteert u uzelf op deze unieke en overweldigende beleving van het ‘samen zingen’. Op het programma staan natuurlijk klassiekers als O Holy Night, Amazing Grace, Wings of Gold en Let it Snow met Winter Wonderland  én iedereen ontvangt een tekstboekje.

 

Het meezing-kerstconcert staat open voor iedereen die van zingen houdt!

 

Het is vrijdagavond lichtjesavond in de binnenstad. De historische panden van de Markt staan in prachtig betoverend licht en er is een sfeervolle kerstmarkt. Terwijl de Markt rond 19.50u volloopt met kinderen van de lampionnenoptocht kunt u allen buiten de jaarlijkse ontsteking van de grote kerstboom bijwonen,  gevolgd door een prachtig kerstoptreden van de Friese zangeres Elske DeWall, die eerder al de rol van Maria vertolkte in de Passion.

 

Licht, zang, sfeer en beleving…..dat wordt een fijne avond en een vrolijke voorbereiding op kerst.

We zien u graag en uiteraard is de toegang geheel gratis!

 

Vanaf 16.00 uur is het evenement Kerst In Vlaardingen geopend en kunt u zich vermaken en genieten van de heerlijke hapjes en drankjes.


VIDEO - Kerst in Vlaardingen


812 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 23 november 2019, 21:51