Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 29 maart 2024
half bewolkt 10° Half bewolkt

Sinterklaas en de Stoute toiletjuffrouw!

Woensdag 20 november 2019, 21:24u

Sinterklaas en de Stoute toiletjuffrouw!

 

GRATIS Openlucht theater voor alle kinderen op winkelcentrum van Hogendorpkwartier.

a.s. Zaterdag 23 november van 14.00 - 15.30 uur

 

Winkelcentrum van Hogendorpkwartier biedt alle kinderen van Vlaardingen een super leuk Sinterklaas openlucht theaterstuk aan. Op zaterdag 23 november van 14.00 tot 15.30 uur, mogen alle kinderen gratis kijken naar het leuke toneelstuk van Sinterklaas en de Stoute toiletjuffrouw.

 

Uiteraard mogen de ouders meekomen om samen met de kids te genieten van dit leuke verhaal. Kleed uw kinderen goed aan, dan kunnen ze warm een ruim uur lang genieten! U vindt volop zitplaatsen op het grote plein voor het podium.

 

Waar gaat het verhaal over
Het verhaal van Sinterklaas en de Stoute toiletjuffrouw gaat over Sinterklaas, die verdwaald lijkt op weg naar het feest. Speurpiet is inmiddels in alle staten en druk op zoek naar Sint en zijn pieten. De lieve Sint moest terug naar het pietenhuis, omdat ze de pepernoten waren vergeten. Om niet stilletjes te wachten op Sinterklaas, worden er liedjes gezongen met de kinderen, en dan…
zou Sinterklaas binnen moeten komen maar het is Annie, de toiletjuffrouw.
Waar is Sinterklaas...?
Waar zijn de pieten....?
En waar zijn de pepernoten...?

 

Een leuk en aanstekelijk theaterstuk, waarbij de kinderen uit volle borst gaan meezingen en uiteindelijk de Sint en strooipieten op het toneel verschijnen. Kom ook deze leuke voorstelling bekijken vol spanning en sensatie.



1507 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 20 november 2019, 21:27