Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Maandag 6 juli 2020
half bewolkt 15° Half bewolkt

CWO heeft offday en verliest van Spirit 0-4 (0-3)

Zondag 10 november 2019, 20:54u

CWO heeft offday en verliest van Spirit 0-4 (0-3)

 

Na een mooie reeks waarin CWO vijf wedstrijden op rij ongeslagen bleef en elke wedstrijd steeds tot de laatste minuut spannend bleef volgde een complete offday en werd kansloos verloren van Spirit in een wedstrijd die voor de rust al beslist was.

 

Al na vier minuten was duidelijk dat CWO niet goed aan de wedstrijd begonnen was. Elton Evora speelde binnen het strafschopgebied de bal zomaar naar een speler van Spirit die vrij kon inschieten.

Jimmy Onderdelinden was echter net op tijd terug en haalde de bal van de lijn. In de daarop volgende corner was het wel raak toen een aanvaller van Spirit helemaal vrij kon inkoppen 0-1.

 

In de 22e minuut werd de voorsprong verdubbeld na onnodig balverlies op het middenveld kon de daarop volgende aanval eenvoudig worden afgerond 0-2. Nog voor de thee werd het nog erger in de 37e minuut kon een voorzet opnieuw eenvoudig worden ingekopt 0-3. Slechts af en toe kon CWO in de buurt van het doel van Spirit komen met de grootste kans voor Obeida Kadri maar hier redde de keeper uitstekend.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<Na de rust speelde CWO beter en kreeg ook enkele mogelijkheden. Maar het was steeds een verdediger van Spirit of de keeper die scoren voorkwam. Ook Spirit had nog enkele mogelijkheden en in 87e minuut kon het nog een keer scoren. Het doelpunt had erg veel weg van buitenspel en de assistent scheidrechter vlagde ook. Maar de scheidsrechter die ver weg stond dacht het beter te zien en liet doorspelen 0-4.

Op 23 november speelt CWO uit tegen Rozenburg.


foto's Klaas Bloem / tekst Ben van Dijk


541 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 10 november 2019, 20:57