Vlaardings Nieuws
Het laatste en leukste nieuws uit de Haringstad
Vrijdag 19 april 2024
lichte motregen Lichte motregen

De kinderkerstlampionnenoptocht komt er weer aan!

Maandag 28 oktober 2019, 23:13u

De kinderkerstlampionnenoptocht komt er weer aan!

 

Vrijdagavond 13 december 2019 - start: 19.00 uur

En..., er zijn weer veel gratis presentjes! Jij loopt toch ook weer mee ??

 

Op vrijdagavond verzamelen we tussen 18.15-18.55 uur in de Fransenstraat en ontvang je een gratis lampion. Dit geldt alleen voor de eerste 200 kinderen die zijn aangemeld, dus wees er snel bij !

 

Als je iets eerder komt, mag al vanaf 16:00 uur, dan kun je met de kerstman op de foto én kun je gratis een kerstboomwafel op stok halen en ook nog in de zweefmolen!
De tocht begint om 19:00 uur. Samen lopen we door de mooi verlichte binnenstad van Vlaardingen. De kerstman gaat voorop in zijn arrenslee en de kerstmannenband begeleidt de stoet. Breng je ouders of grootouders gezellig mee voor deze sfeervolle kerstlampionnenoptocht.

>> artikel gaat verder onder de afbeelding <<



De route loopt vanaf de Fransenstraat over het Veerplein, door de Korte Hoogstraat en vervolgens de Hoogstraat, via de Blokmakersstraat naar Westhavenplaats en via de Brede Havenstraat naar de Markt.

 

Gratis warm drankje bij Grand Café Alba's

Op de Westhavenplaats is een tussenstop en wordt een gratis warm drankje aangeboden door Grand Café Alba's.

Op de Markt aangekomen zal de burgemeester om 20.05 uur de verlichting in de grootste kerstboom van Vlaardingen ontsteken! Daarna (óf hiervoor vanaf 16.00 uur) kun je deelnemen aan diverse leuke attracties, kerstworkshops en een gratis sneeuwsuikerspin halen.

Nou als dat allemaal geen feest is?

 

Meld je aan via het mailadres kerstmarktvld@gmail.com

We willen alleen weten hoeveel kinderen er mee lopen, wat hun leeftijd is en wie de begeleider is. De reactie print je uit en neem je mee, zodat je op vertoon hiervan de gratis lampion in ontvangst kunt nemen.

 

De kerstmarkt en de leuke winteractiviteiten starten vanaf 16.00 uur en zijn allemaal gratis toegankelijk.

Na afloop van de kerstlampionnenoptocht kunnen we met zijn allen genieten van een mooi kerstoptreden door Elske DeWall, live op het podium van de Markt.
 



1496 keer bekeken • Laatst gewijzigd op 28 oktober 2019, 23:30